Informasjon om loppemarkedet

Karlsrud Skole arrangerer loppemarked to ganger i året: om våren og om høsten. Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde, uten loppemarkedet og omsetningen herfra ville vi ikke hatt råd til instruktører og aktiviteter.

Vårens loppemarked finner sted på Karlsrud skole lørdag 18. april fra 10:00 til 16:00 og søndag 19. april fra 11:00 til 16:00.

På loppemarkedet selger vi bøker, filmer, spill, elektronikk, sportsutstyr, verktøy, klær, leker, vesker, sko, møbler, husgeråd, rammer, bilder og mye mer. Vår populære kafeteria serverer kaffe, brus, vafler, kaker og hamburgere. Loppemarkedet er en tradisjon for mange på Lambertseter hver vår og høst.

Vi setter stor pris på alle som besøker loppemarkedet og donerer lopper til oss. Uten dere ville ikke korpset eksistert. Vi retter også en stor takk til alle korpsforeldre som står på hele helgen for å få dette til.

Bilde 29.09.2015, 07.38.08

I vår kafeteria vil også de med allergi trygt kunne velge i vårt bugnende utvalg- alt er merket med hva det «fri for» slik at valget skal være lett for de med ulike allergier.

I tillegg til at vi tar kort (med mulighet for å ta ut kontanter) har alle avdelinger også Vipps.

FullSizeRender