Bli med i korpset!

Å spille i korps er sosialt og moro. Korps gir deg venner for livet og unike opplevelser.

Her er lenke til innmeldingsskjema

Korpsåret starter på høsten sammen med skolestart. På våren har vi en dag hvor alle interesserte kan komme og prøve instrumenter, da finne man ut hvilket instrument man ønsker spille. På innmeldingsskjema velger man hvilke instrument man i hovedsak ønsker. Vi prøver å få til at alle får førstevalget sitt.

Dersom ditt barn har lyst til å melde seg inn i korpset vårt åpner vi påmeldig på våren. Har barnet ditt litt erfaring fra tidligere kan dere ta kontakt med oss på epost, så kan vi ta inn ny korpsbarn midt i året. Er dere kjempe lystne på å starte midt i året kan det også la seg ordne.

 KSM mattestykke 2

For nye musikanter skjer vårt hovedopptak rett etter instrumentprøvingen i mai/juni med oppstart påfølgende høst.

Nedre aldersgrense for å begynne i korpset er at man har gått minst ett år på skolen når man begynner om høsten (så de som går i første klasse når det er instrumentprøving er hjertelig velkomne til å begynne). Det er ingen øvre grense for hvor gammel man kan være for å begynne i korpset.

For musikanter som har spilt tidligere, så har vi fleksibelt inntak- ta i tilfellet direkte kontakt med korpset: karlsrud.musikkorps@gmail.com

Her er lenke til innmeldingsskjema