Bli med i korpset!

Å spille i korps er sosialt og moro. Korps gir deg venner for livet og unike opplevelser.

Her er lenke til innmeldingsskjema

Korpsåret starter på høsten sammen med skolestart. På våren har vi en dag hvor alle interesserte kan komme og få informasjon om korpset og høre på Hovedkorpset øve.

Dersom ditt barn har lyst til å melde seg inn i korpset vårt åpner vi påmelding på våren. Har barnet ditt litt erfaring fra tidligere kan dere ta kontakt med oss på epost, så kan vi ta inn ny korpsbarn midt i året. 

P.S. Vi har også eget opplegg for eldre barn som kunne tenke seg å begynne i korpset (både du som aldri fikk begynt i korps da du var yngre eller deg som har sluttet, men kunne tenke deg å begynne igjen).

 

For nye musikanter skjer vårt hovedopptak i mai/juni med oppstart påfølgende høst. Til høsten vil vi sammen velge instrument som egner seg, og som barnet har lyst å spille. 

Nedre aldersgrense for å begynne i korpset er at man har gått minst ett år på skolen når man begynner om høsten (så de som går i første klasse når det informasjonsmøte er hjertelig velkomne til å begynne). Det er ingen øvre grense for hvor gammel man kan være for å begynne i korpset.

For musikanter som har spilt tidligere, så har vi fleksibelt inntak – ta i tilfellet direkte kontakt med korpset: karlsrud.musikkorps@gmail.com