Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping?

Vil du støtte oss med din grasrotandel?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i KARLSRUD SKOLES MUSIKKORPS.

Karlsrud skoles musikkorps er et sunt og konkurransefritt fritidstilbud, der det er plass til alle barn som har lyst til å spille et instrument! Gleden av å beherske et instrument og skape musikk sammen med andre er en erfaring man har glede av resten av livet.

Koden scannes enkelt med kamera på mobilen, og det kommer da opp en ferdig utfylt SMS som sendes til nummeret som kommer opp. Så enkelt, og så høyt verdsatt bidrag.

Tusen takk til alle våre grasrotsandel-givere 🎶