Høstloppa blir digitalt

På grunn av smittesituasjonen i bydelen ser vi oss nødt til å gjennomføre høstens loppemarked til inntekt for Karlsrud skoles musikkorps blir digitalt og vil foregå på facebook – her er link til arrangementet: https://www.facebook.com/events/2686638698301155

Varene legges ut som auksjoner gjennom fredag og lørdag (19 og 20 juni).
Vinner av auksjonen betaler på Vipps, merker betalingen med auksjonsnummer, og henter varen på Karlsrud på den tiden som oppgis.

Vipps kvittering må fremvises ved henting

Regler

Auksjoner:
Auksjonene legges ut fortløpende fra 09.00 og stenger for bud 16.00. Auksjonene avsluttes samme dag som de legges ut.

Vi benytter 5-minutters regel.
5 minutters regel:
Bud som kommer inn senere enn 5 minutter før budslutt kan overbys i inntil 5 minutter etter budet er gitt. Høyeste bud som står 5 minutter uten motbud blir vinnende bud.Alle bud legges i tråden under den varen det ønskes å by på.
Bud må legges som egne svar i tråden. Svar på andres bud teller ikke.
Vær obs på dette når du byr, slik at ditt bud blir gyldig.

Betaling:
Betaling for varene gjøres kontaktløst med vipps. Vippsnr. 517713 (KSM- Bruktbod). OBS! Merk betalingen med auksjonsnummer. Kvittering må fremvises ved henting.

Henting:
Alle vinnere av auksjonene må hente sine varer mellom 18 og 20 mandag 21.juni eller onsdag 23.juni. Har du ikke mulighet til å hente selv, er du selv ansvarlig for å få noen til å hente for deg. Husk da at denne må kunne fremvise Vipps kvittering eller bilde av denne.

Auksjonsnummer med A etter, hentes utenfor Radarveien 36.
Auksjonsnummer med B etter, hentes utenfor Radarveien 57.