Gratulerer med dagen

Hipp Hipp Hurra

Gratulerer med dagen fra alle oss i Karlsrud Skoles Musikkorps. Vi ønsker alle en riktig fin 17 mai.17. maikomiteen i Oslo anbefaler at vi ikke annonserer akkurat når og hvor vi skal spille, men vi oppfordrer alle til å ha dører og vinduer åpne på formiddagen, for kanskje kommer vi marsjerende forbi hos deg.

Vi kan avsløre at det blir en ca en times lang runde på Karlsrud fra kl 12.00 hvor vi vil starte med å spille Ja, vi elsker og vi håper alle vil være med å synge hjemmefra sammen med hele Norge.Karlsrud Skoles Musikkorps vil spille på formiddagen 17. mai, og vil marsjere en runde på Karlsrud. Det blir et langt og smalt korps i år, og for å kunne holde god nok avstand er marsjruten valgt utfra hvor brede gatene er.Det er svært viktig at man ikke følger etter når vi marsjerer, eller samler seg i store grupper langs veien, men vi håper alle vil komme ut på balkonger og i hager og vifte med flaggene. Alt med smittevern som førsteprioritet. I dialog med Lambertseter ungdomskorps (LUK) har vi fordelt området oss imellom, slik at både Karlsrud og Lambertseter får besøk av korps på nasjonaldagen.

Karlsrud Skoles Musikkorps ser frem til en fin, men svært annerledes 17. mai. HURRA! Ønsker du å støtte oss med et lite beløp, kan du gjerne gjøre det på Vipps. Karlsrud Skoles Musikkorps #10577.

For alle barn som har lyst til å begynne i vårt flotte korps, så anbefaler vi å følge med på vår hjemmeside eller facebooksiden vår for mer informasjon.

📹 Kim Erik Strøm