Vårt flotte loppemarked trenger lopper

Vårt flotte loppemarked finner sted 22. og 23 september.

For å ha fine ting å kunne tilby våre kunder, så håper vi dere kan hjelpe oss med lopper. Benytt anledningen til å få ryddet, og støtt samtidig korpset så vi kan få inntekt slik at vi kan fortsette å spre musikkglede i nærmiljøet.

Vi kommer gjerne hjem til deg og henter. Vi plukker opp klær, bøker, sportsartikler, leker, kopper og kar, nips, vesker, sko, glass, steintøy, møbler og annet.

Trykk på bildet under her for å bestille loppehenting!

Du kan også ringe Loppetelefonen på 99106486 mandag-torsdag mellom 18:00 og 21:00 eller send en mail til ksmloppa@gmail.com for avtale om henting. Loppetelefonen og loppemailen er åpen i uke 36 og 37.

Vi kan dessverre ikke ta imot ting vi ikke får solgt. Det inkluderer:

Madrasser
Hvitevarer
Sofaer
Pianoer
Bokseksjoner
Store furumøbler
Leksikon
Eldre TV-er eller PC-skjermer med billedrør
Defekte gjenstander
Vi forbeholder oss retten til å ikke ta imot det som vurderes som uselgelig da det er dyrt for oss å bli kvitt lopper vi ikke får solgt.

Sortering av lopper

Vi setter stor pris på alle bidrag til vårt loppemarked. Vil du hjelpe oss litt ekstra er vi veldig takknemlige for hjelp til å grovsortere loppene. Det sparer oss for mye tid og arbeid. Loppene kan sorteres i poser eller esker etter innhold og merkes, så kan vi sende hvert kolli til riktig avdeling.

Loppemarkedet er delt opp i følgende avdelinger:

Bøker
Elektrisk (alt som bruker strøm)
Kjøkken og husgeråd
Leker
Klær og tekstil
Sko
Vesker og bager
Sport og fritid
Møbler
Vi tar imot lopper enten de er merket eller ikke. Dette er kun en veiledning til de som har mulighet til å hjelpe oss litt ekstra. Hvis du ikke vet hvilken avdeling loppene dine skal til er det bare å levere inn umerket. Vi blir glade for alle bidrag uansett.

Vi tar også i mot «loppene» direkte i skolegården på Karlsrud skole fredag 21. september mellom kl 18 og 21.

Tusen takk for alle bidrag