Årets sommertur 2018 går til Bergen

Det er bare å starte nedtellingen til ny sommertur!

Landsfestivalen i Bergen, 28. juni til 1. juli 2018

Korpsene står i sentrum når vi skal feire at Norges Musikkorps Forbund er 100 år og at det er Musikkorpsenes år. Landsfestivalen er det største arrangementet i jubileumsåret og går av stabelen i Bergen. Her er alle korps invitert til å sette sitt preg på byen og hele landet. Det skal synes at Norge er fullt av flotte korps i alle farger og fasonger.

Vi kommer til å kjøre buss, og bli innlosjert på skole.

Endelig program er ikke klart, men vi skal spille konserter, delta på workshops der musikantene får bli kjent med andre og spille med dem samt bli enda bedre på eget instrument. Vi skal også delta i felles parade og være på diskotek med de andre korpsene. I tillegg får vi god tid til å leke, være sammen og ha det gøy som bare Karlsrud kan!

Sommertur 2018 – Bergen finner dere det vi vet om turen og programmet- vil bli oppdatert etterhvert.

I tillegg vet vi at det morsomste som skjer på en korpstur ofte ikke står i programmet, da det er stemningen, samholdet og det spontane som gjør korpstur til korpstur!

Vi gleder oss til korpstur med verdens beste korps!

Ved spørsmål om tur, send mail til ksmtur@gmail.com