God sommer

Da er årets sommertur over.

Verdens beste korps har hatt 6 fantastiske dager i Tallinn i Estland. Tusen takk for en uforglemmelig tur; flagg som matcher uniformsfargen vår, rebus, konsert på Rådhusplassen, basseng, filmproduksjon, spillkvelder, boblebad, Beer House pizza, Rakvere slott, middelalderen, giga sjakkbrett, krutt-produksjon, sverd, marsjering, hotellrom, bading, godis, fest på rommet, samhold, nye venner, piknikk og leker i parken, mobil, Oleviste kirik (St Olavs kirke) – Tallinns høyeste punkt, flytur, shopping, «stå to-og-to, så vi kan telle dere», «gå til nestlederne i gruppene deres», kose oss, is-spising, brosteinsgater, Gamlebyen, busstur med estisk allsang, potetgullspising, AquaGym med trance-musikk er noen stikkord. Vi ønsker dere alle en riktig god sommer og gleder oss til å se dere alle sammen til høsten.

 

Første samspill er tirsdag 22. august, og enkelttimer starter opp i uke 36 (4 – 7 september).