Sommerens jubileumstur i 2017 går til Tallinn i Estland

I 2017 har Karlsrud Skoles Musikkorps 20 års jubileum.

Dette skal vi selvfølgelig ferie, og ikke minst blir sommeren korpstur en fin markering. Fra fredag 23. juni til onsdag 28. juni er vi i Tallinn.

Her er programmet

Fredag 23. juni: 

Oppmøte kl 14.00 på Gardermoen. Se fb-side for bilde av oppmøtested på Gardermoen.

Egne navnelapper til koffert blir delt ut av lederen til musikanten når dere ankommer Gardermoen. Det er viktig at disse festes på kofferten, slik at vi lettere ser hva som tilhører korpset når vi skal hente bagasjen på flyplassen.

Ha med sekk (gjerne korpssekken) til bruk på flyet og til bruk på turen. Ha med matpakke til å ha med på flyet (middag er først kl 20 fredag 23. juni) og en tom vannflaske (merket med navn). Reiseantrekk er hettejakke/korpsgenser & t-skjorten.

Viktig: Vi har en med alvorlig nøtteallergi i korpset. Dvs. ingen nøttemixer som nødsnack eller nugatti i matpakken er lov på korpstur. Vi ber om at dere snakker med barna om å respektere denne regelen pga. alvorlighetsgraden ved brudd.

Vi blir hentet på flyplassen og fraktet med buss til hotellet i Tallinn. Innsjekk og middag på hotellet.

Lørdag 24/6: Frokost på hotellet. Etter frokost går vi i grupper og går på rebusløp i Tallinn. En morsom og fin måte å bli kjent med byen på. Etter rebusløpet blir det lunsj etterfulgt av opptreden/konsert i gamlebyen om kvelden. 

Søndag 25/6: Frokost på hotellet. Vi bruker dagen til bading, enten på stranden eller i bassenget på hotellet.

Mandag 26/6: Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til Rakvere. Ved ankomst Rakvere slott blir det marsjering og opptreden utenfor Rakvere slott. Etter dette blir det omvisning med masse spennende historier og legender fra gamledager. Vi avslutter med en bueskytter konkurranse. Premie til vinneren. Felles lunsj på Rakvere slott. Etter lunsj reiser vi videre for å ha en opptreden ved Kuusalu Culture House på vei tilbake til Tallinn.

Tirsdag 27/6: Frokost på hotellet. Bading. Opptreden i Tallinn om ettermiddagen.

Onsdag 28/6: Frokost på hotellet. Utsjekk. Siste mulighet for bading og shopping. Vi avslutter dagen med middag på hotellet før hjemreise til Norge.

Vi oppdaterer som vanlig på facebook med både bilder og informasjon.

 

Her er pakkelisten (Pakkeliste Tallinn 2017 – utskriftvennlig versjon)

 • Pass, Helfo-kort og Samtykkeskjema (dersom dette ikke er levert inn på forhånd: Alle musikanter må ha fullmakt fra foresatte samt kopi av foresattes egne pass. Dersom barn og foresatte har ulike navn er det også nødvendig med en kopi av fødselsattesten til barnet). Forslag til foresattes fullmakt på utenlandsreise (sett Vibeke L. Paulsen, født 05.10.76, som ansvarlig).
 • Lommebok merket med navn til å oppbevare pengene i.
 • Penger: Hver og en tar med de pengene de tenker er fornuftig å ha i lommepenger. Vi anbefaler at alle tar med 10 EURO (ca kr 100,-) pr dag. NB! I Euro. Dette skal dekke brus, is etc. For å sikre at barna har penger hver dag ber vi dere legge disse i konvolutter, en til hver dag. (Husk å merke konvoluttene med navn og dag). Dvs. levér 5 navnede konvolutter á 10 Euro til din turleder, som har ansvaret for å oppbevare og dele ut pengene. (Vi anbefaler at foresatte til de minste barna, som ikke er veldig vant til å disponere egne penger, snakker litt om bruk av penger, slik at de har muligheten til å vare hele dagen). Det er også mulig å ha en ekstra konvolutt med ekstrapenger til eks. souvernier. Vi anbefaler at dette er maks 20 Euro. Musikanten reiser med de lommepengene det trenger på fredagen.
 • Uniform bestående av ALLE bestanddeler, men trenger ikke hvite hansker på denne turen (se uniformsreglement). NB! ALLE uniformsdeler må merkes med navn, inkludert beret (55 musikanter med helt like ting på avveie skaper unødvendig mye detektivjobb). Uniform skal medbringes i tynn dresspose merket med navn. Husk også noteveske, regntrekk og korpssko. Uniformen pakkes i kofferten.
 • Klarinetter og fløyter må også ha med regntrekk til instrumenter.
 • Aspiranter trenger ikke å ta med skjorte, da vi bruker t-skjorten til uniformen på tur.
 • Reiseantrekk er hettejakke/korpsgenser & t-skjorten. Aspiranter har korpsgenser som uniform og de som ikke har hettejakke vil derfor få låne en ekstra korpsgenser av korpset for bruk når vi reiser etc. Denne skal være delt ut til aspirantene på øvelsen 06.06. Dersom noen ikke var der, vil det være mulig å komme og hente dette 13.06. kl 17.30. på skolen.
 • Alle skal få utdelt en ekstra t-skjorte (aspiranter skal ha fått denne 06.06). Dette gjøres 13.06 kl 17.30 på skolen.
 • Instrumenter m. ekstra utstyr (ventilolje, fliser og lignende), bandolær og noteklype.
 • Husk! Bruk hardcase til instrumentet. Slagverket skal også ha med seg instrumenter med bandolær og annet nødvendig utstyr.
 • Fløyter og klarinetter pakker instrumentkassen i privat koffert for minst mulig antall kolli. Dette gjelder kun hovedkorps og juniorer.
 • Aspiranter skal ikke å ha med instrument på tur, da de er for få til å kunne holde egen konsert. I stedet skal alle aspirantene få delta i rytmeseksjonen, med rytmeegg som lederne medbringer.
 • Marsjheftet (inkludert nedkopierte store noter som deles ut på sommerkonserten) & noteklype (konsertpermen skal ikke være med på turen, små noter er utdelt til å sette inn i marsjheftet).
 • Toalettsaker
 • Badehåndkle
 • Badetøy
 • Solkrem (alle må ha med sin egen solkrem merket med navn)
 • Fritidstøy (Husk klær etter vær)
 • Korpssekken til å ha på flyet samt på turen ellers.
 • Ta gjerne med spill (kort, brettspill). Vi vet at musikantene elsker spillekvelder, så vi vil tilrettelegge for dette.
 • Mp3-spiller, kamera, mobiltelefon o.l. tas med på eget ansvar. (NB samme strøm som i Norge)
 • Annet en måtte trenge

Pakk smart, alle må kunne bære og pakke selv. Godt tips er at musikanten deltar ved pakking, slik at det vet hva det har med seg. Alle kan ha med 1 kolli a maks 20 kilo og instrument som kolli 2 (fløyter og klarinettister pakker instrument i koffert så de har kun 1 kolli). Uniformen pakkes i kofferten.

Instrumenter har blitt merket med navn på øvelsen.

 

Romfordeling gruppeinndeling er sendt pr mail.