Gled deg til 17.mai!

Den første løvetannen bringer mye fint med seg. Den forteller oss at nå er våren her, og for oss korpsentusiaster betyr det at marsjsesongen kan begynne.

I helgen hadde Karlsrud skoles musikkorps årets første marsjseminar. Etter en vinter med RAVI på programmet må marsjheftet hentes frem, nye korpssko gås inn og marsjering må øves inn på nytt.

Juniorer skal denne sesongen spille sammen med hovedkorpset. Lørdag hadde de sin første øving sammen med hovedkorpset. De imponerte alle ved hvor fort de ble med å spilte de nye notene og hvor fort de fant seg til rette med de eldre barna.

Aspirantene fikk for første gang instruksjoner om hvordan man skal følge rytmen til tromma med venstre fot på første slag, hvordan armen skal svinges og hvordan man begynner og stopper. Sammen med tamburmajor hadde de sin egen øvelse i gymsalen før de ble med ut for å marsjere i skolegården sammen med alle de andre.

Allerede kan vi konkludere med at årets 17.mai kommer til å bli fantastisk. Fra første låt satt tonene som de skulle og det svinger av korpset. I år står både samba, svensktopp og spenstige marsjer på programmet.

Flere tirsdager fremover mot nasjonaldagen vil dere høre oss i gatene på Lambertseter og Karlsrud når vi øver oss på årets marsjer.

Hovedkorps og juniorer øver

Trommerekka øver til marsj

Aspiranter øver på sin første marsjering