Vi tilbyr sponsorplass til snart utsolgt UtadæsjælåplevelseMeKÅRPS & RAVI

Bli med å arrangere stor konsert i Kolben kulturhus med TV-kjendisen og artisten RAVI.

Konserten er et samarbeidsprosjekt mellom Nordstrandskolenes musikkorps og Karlsrud skoles musikkorps. Vårens store lokale kulturhappening skjer i Kolben kulturhus søndag 26. mars 2017. Da spiller TV-kjendisen og Artisten Ravi konsert sammen med korpset fra Nordstrandskolene og korpset fra Karlsrud- og Lambertseter skole. Dette samarbeidsprosjektet involverer rundt 150 musikanter fra de to korpsene. Det er ganske kostbart å holde konserter av et slikt format, derfor tar vi kontakt med deg/dere fordi vi ønsker dere som samarbeidspartnere til denne konserten. Vi håper dere kan bli med på laget og støtte en slik stor og spennende lokal kulturbegivenhet.

Hva kan vi tilby?

Eksponering i konsertprogrammet Rundt 400 publikummere vil delta på konserten i Kolben kulturhus. Dette er familie, slekt, venner og bekjente av musikantene, men også noen eksterne. Alle publikummere får utdelt et gratis konsertprogram når de ankommer konserten. Dette blir en brosjyre i A5-format av god trykkekvalitet. Her vil våre sponsorer få god eksponeringsplass.

Eksponering på korpsenes hjemmesider

Inkludert i prisen får du også eksponering på korpsenes hjemmesider. Disse brukes aktivt av korpsets medlemmer, foreldre, venner og slektninger. Her vil sponsorer få mulighet til å eksponeres med annonser og/eller ”redaksjonell” omtale i form av en sak/innlegg, eks ”Statoil støtter korpset” med tekst og bilder som informerer og eksponerer. Videre vil dette stoffet bli publisert og eksponert i korpsenes sosiale mediekanaler. Vi håper også å få til en løsning med visninger av annonser på storskjerm i pausene på konserten.

Det blir mulig å kjøpe tre ulike annonsestørrelser i programmet:

  • Helside 5.000,- (PDF, B: 13 x H: 19 cm, 300 dpi)
  • Halvside 2.500,- (PDF, B: 13 x H: 9,5 cm, 300 dpi)
  • Kvartside 1.500,- (PDF, B: 6,5 x H: 9,5 cm, 300 dpi)

Levér ferdige annonser, eller vi kan lage/sette sammen annonsene mot en betaling på kr. 500,-. Skal vi lage annonsen for dere, må alle grafiske elementer leveres inn; eks bilder, grafikk, komplett tekst og evnt. annet.

Ved spørsmål, vennligst kontakt:

Trond Andersen (Karlsrud Skoles Musikkorps), tlf. 924 46 144,

epost: ksm.regnskap@gmail.com