Påmelding til sommerturen 2017

PÅMELDINGSFRIST: 23. september

Neste år feirer korpset 20 år, det feires med stor sommertur til Tallinn i Esland. Fra 23. – 28. juni reiser vi til Tallinn for å spille konserter og oppleve byen og landet. Mer informasjon om programmet på turen finner du her.

Sommerturene pleier å være det store årlige høydepunktet for de fleste musikantene. Det er en unik anledning til å bli bedre kjent og mange har blitt venner for livet på tidligere korpsturer. Korpset deles inn i puljer som ledes av korpsledere, puljene bor sammen på rom og musikantenes sikkerhet og trivsel er førsteprioritet.

Det vil bli en egenandel for turen, nøyaktig pris avhenger litt av hvor mange musikanter som melder seg på.

Fristen for påmelding er passert- Ved spørsmål ta kontakt med turkomiteen på ksmtur@gmail.com