Tusen takk og velkommen tilbake til høsten

Vi vil takke alle kunder for at dere har lagt turen innom Karlsrudloppa i helgen, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake på høstens loppemarked lørdag 24. september fra 10-16 og søndag 25. september fra 11-16. Tusen takk også til alle musikanter og foreldre som har gjort en fantastisk innsats for å få gjennomført et slikt flott loppemarked!

Det er ikke ofte vi opplever både snø og haggel på vår-loppemarkedet, men det fikk jo jommen i år. Vi, og dere lot oss ikke stoppe så lett, så da var det bare å kle seg litt ekstra godt. Bildet nedenfor er tatt med 5 timer mellomrom.

IMG_5412

 

Pengene vi har fått inn på loppemarkedet går til innkjøp/vedlikehold av instrumenter og uniformer, slik at vi kan fortsette å spre spille- og musikkglede rundt i nærmiljøet.

Korpskake